Selecteer een pagina

Er is veel verborgen talent in onze buurt. Graag willen we buurtgenoten een ‘podium’ geven die over hun passie of talent een goed verhaal kunnen vertellen. Dat doen we tijdens burencafé op maandagmiddag tussen 15.30 en 18.30 uur. Er is koffie, thee en limonade en we sluiten af met een kom heerlijke vers bereide vegetarische (en halal) soep. Wil jij zelf een keer iets vertellen, of zou jij wel een keer de soep willen maken? Neem dan contact op met Wilma.

Ook wanneer er geen geuzenverhaal is ingepland ben je welkom om in onze gezellige huiskamer óf aan de tuintafel gezellig een spelletje te doen, een krant of boek te lezen, of om elkaar te ontmoeten. Ook dan is er koffie, thee en soep á 1, 50 € per kom.

Op dit moment kunt u genieten van de prachtige tentoonstelling van buurtgenoot Susan van Schijndel. Afgelopen maandag vertelde zij in het burencafé haar (geuzen)verhaal. Kom gezellig langs op maandagmiddag. Met een beetje geluk is Susan dan aanwezig om vragen over haar werk te beantwoorden. Zij verkoopt dan ook kunstkaarten á 2€ per stuk.